miercuri, 24 decembrie 2008

Statusuri de Craciun



statusuri de craciunStatusurile de messenger sunt foarte cautate, mai ales in perioada de sarbatori de peste an, cand aceste statusuri de Craciun sunt foarte bune pentru a arata lumii ceea ce simti in acel moment. Mai sunt statusuri de Sarbatori iar pe langa astea mai sunt statusuri de Anul Nou, toate statusurile de mess sunt originale, fiecare isi poate lua ceea ce ii place mai mult, ceea ce crede el ca il reprezinta mai bine pe mess.

Farmecul zilelor de Craciun este sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate mosul sa duca, bucurie cat pot spiridusii sa care si multa dragoste cat pot renii sa zboare!

Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si multa dragoste!

Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii. Craciun Fericit!

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca pace si liniste in suflet, iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata. Craciun Fericit!

Craciun Fericit celor care sunt online!

Sfanta seara de Craciun
Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun.
Ca-i mai Sfanta decat toate,
La multi ani cu sanatate!

Va informez ca incepand de maine sunt dispus sa va primesc cadourile de Craciun. In felul acesta sper sa poata fi evitata aglomeratia din preajma sarbatorilor si statul la coada pentru a mi le inmana. Multumesc pentru intelegere!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory