miercuri, 24 decembrie 2008

Urari de Sarbatori



urari de sarbatoriDe sarbatori si in perioadele cand sarbatorim Craciunul si Anul Nou, facem urari persoanelor dragi. In continuare va voi prezenta cateva urari de sarbatori, care sa le faceti tuturor persoanelor dragi dumneavoastra, indiferent de greutatile vietii si de circumstantele in care ne gasim in acea perioada a anului. In cadrul urarilor de Sarbatori sunt urari de Craciun si urari de Anul Nou. Uitati-va si alegeti urarea care vi se potriveste cel mai mult. Happy Holidays! Sarbatori Fericite!

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca in suflete noblete si bucurii, iar langa cetina bradului impodobit, o data cu vraja colindei, ingerii cu aripi de nea sa va presare in suflete iubire. Craciun Fericit!

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar cu bucurie si seninatate. Prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!

De Sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri. Sarbatori Fericite!

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun Fericit!

Am trimis un fulg de nea razlet si vesel ca sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun. Pe Mosu' il mai tin putin la mine ca nu am terminat de impachetat toata dragostea si toti pupicii pe care vreau sa ti le daruiesc de sarbatori. Sarbatori Fericite!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory