miercuri, 31 decembrie 2008

Mesaje de Paste



In perioada Sfintelor Sarbatori de Paste, multa lume trimite mesaje catre toti prietenii si apropiatii, vestind Invierea Domnului Iisus Hristos. Daca vreti si voi sa trimiteti, mai jos am pus cateva mesaje de Paste, care le puteti trimite celor dragi prin orice mijloc doriti, fie telefon, fie personal, fie pe internet. Pe telefon puteti trimite sms-uri, pe site am pus cateva sms-uri de Paste, poate o sa va placa.

Si de va fi sa vina Iisus
Din ceruri inapoi la noi,
E semn c-a inviat credinta
C-a inviat cei bun in noi.
Paste fericit!

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Paste Fericit!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre... Paste Fericit!

Dumnezeul nostru Iisus Hristos a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate. De niste fiinte pe care ii numim oameni... Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata pentru noi si pentru ceilalti oameni. Hristos a Inviat!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory