miercuri, 31 decembrie 2008

Sms-uri de Paste



Dupa cum spuneam in alt articol, de Sfintele Sarbatori de Paste majoritatea persoanelor trimit sms-uri celor dragi. Ei bine mai jos v-am pregatit cateva sms-uri de Paste care sa le puteti trimite prietenilor. Pe langa astea daca vreti va mai puteti uita si la mesaje de Paste, poate gasiti ceva ce sa va placa.

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni. Hristos a Inviat!

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat! Va pupam cu dor si drag!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory