miercuri, 31 decembrie 2008

Sms-uri de Anul Nou



Iata ca vine si Anul Nou, sa speram ca va fi un an mai bun, mai prosper si cu o criza cat mai transparenta. Daca nu aveti inspiratie in ale urarilor, v-am pregatit mai jos cateva sms-uri de Anul Nou, care sunt sigur ca le veti gasi folositoare indiferent cui i le veti adresa. Pe site mai puteti gasi si sms-uri de Revelion, trebuie doar sa aveti rabdare si sa cautati.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an, impliniti, iubiti, fericiti.

Sa plutesti de fericire si norii toti sa ti se asterne scara vrajita sub talpi, sa poti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile tale! Un an nou plin de bucurii!

Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

Si vine iar pe ninsele carari in noaptea-nalta de Ajun, cu stramosestile urari, ca sa va fie anul bun! La Multi Ani!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory