miercuri, 31 decembrie 2008

Sms-uri de Sarbatori



Iara ca in perioada de Sarbatori multa lume face cadouri de tot felul. Printre aceste cadouri poti sa trimiti si sms-uri, care mai de care mai frumos. Pe site v-am pregatit de toate, de la mesaje si urari pana la sms-uri de toate feluri pentru toate sarbatorile. Mai jos aveti cateva sms-uri de Sarbatori, iar in alte articole mai gasiti sms-uri de Paste, sms-uri de Craciun, sms-uri de Anul Nou si sms-uri de Revelion.

Bucuria vine din lucruri marunte... Linistea vine din suflet... Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Sarbatori Fericite!

Ca in fiecare an, impartasim bucuria Craciunului cu cei pe care ii pretuim. Va uram Sarbatori minunate si un An Nou generos, cu prieteni de incredere si impliniri pe masura viselor! La multi ani!

Nu lasa nici o clipa sa treaca fara sa iei ce-i mai bun si mai frumos din ea. Sarbatori fericite si multa pace in suflete! Anul nou sa fie asa cum ne dorim!

Sa fii iubit si sa iubesti, sa te bucuri si sa-i bucuri pe altii, sa primesti si sa daruiesti, sa traiesti din plin si sa umplii viata celor de langa tine! La multi ani cu sanatate!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory