miercuri, 24 decembrie 2008

Statusuri de Anul Nou



statusuri de anul nouSi iata ca vine noul an, care sa speram ca va fi mai bun decat anul ce a fost. Gandurile care le are fiecare sa le puneti ca status pe mess, iar daca nu aveti inspiratie, va dau o mana de ajutor, iara cateva statusuri de Anul Nou. Ca sa fie totul complet pe site am mai pus statusuri de Craciun si statusuri de Sarbatori, sa ne vedem cu bine si sanatosi in anul ce va veni. Happy New Year! La Multi Ani!

Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!

Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, fericire, iubire, pace in sufletele voastre si multe bunatati pe masa!La multi ani!

Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca ai fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de anul nou. La Multi Ani!

Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!

In noul an ce vine sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri. La Multi Ani!

La Multi Ani si fericire,
Liste de id-uri pline!

Spune-i anului ce vine sa-ti aduca numai bine si mai spune-i sa-ti dea tot ce vrea inima ta, sanatate, fericire si la multi bani, la anu si la multi ani!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory