miercuri, 24 decembrie 2008

Urari de Anul Nou



urari de anul nouUite cum anul este pe sfarsite si vine anul nou, sa speram ca va fi un an mai bun, mai bogat, mai prosper, si sa trecem de criza asta cu bine, lasa, noi sa fim sanatosi! Am pus cateva urari de Anul Nou, ca sa faceti si voi urari celor dragi, prin diferite feluri, personal, prin felicitari sau prin sms-uri, cum este acum la moda. Pe langa astea mai sunt si urari de Craciun si urari de Sarbatori. Hai sa ne auzim cu bine si in anul ce va urma. Happy New Year! La Multi Ani!

Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo. ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Acum in cumpana dintre ani sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Happy New Year! Sa va aduca Domnul multa fericire , iubire , pace in sufletele voastre si multe bunatati pe masa ! Un an nou fericit ! La multi ani!

Noul an sa va aduca un munte de noroc, un ocean de bucurii, o caruta cu bani, multa sanatate si un calduros La Multi Ani!

La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va dorim sanatate, pace si prosperitate. La Multi Ani!

Fie ca odata cu stravechile noastre colinde sa va intre in casa si in suflete pacea sfanta, generozitatea si forta de a fi mereu invingatori! Din prima zi a anului nou sa va impiedicati de un bolovan de noroc, sa calcati intr-o balta de fericire, sa va stropiti din cap pana in picioare cu iubire si sa fiti sanatosi! Prima brazda a plugusorului sa va rastoarne prosperitate din belsug pentru tot anul! La Multi Ani!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory