miercuri, 24 decembrie 2008

Urari de Craciun



urari de craciunSfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca numai bunatate, liniste si pace in suflete. Mos Craciun sa fie darnic sa va aduca la fiecare tot ceea ce v-ati dorit, daruri multe si mai presus de toate, sanatate, este o vorba, sanatate, ca-i mai buna decat toate. Acum de Craciun sa aveti bucate multe si bogate si sa aveti parte de urari de la toate persoanele dragi, dar sa faceti si voi urari. Mai jos sunt urari de Craciun, mai puteti gasi si urari de Sarbatori si urari de Anul Nou. Happy Christmas! Craciun Fericit!

Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ati scris si c-o sa vina, sa va aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc sa v-aduca mult noroc. Craciun Fericit!

Craciunul este o perioada a anului, in care sa ne amintim de cei la care tinem! Fie ca zilele si inimile voastre sa fie luminoase! Fie ca aceasta zi a nasterii Mantuitorului sa fie plina de speranta si pace pe Pamant! Craciun Fericit!

Anul acesta inainte de Craciun am primit cel mai frumos dar de Craciun. N-a fost ambalat cu funda mare rosie si nici nu l-am gasit sub pom. Dar mi-a facut viata mai frumoasa si s-a transformat, in timp, intr-un cadou perpetuu, un izvor inepuizabil de fercire. Craciun fercit!

Sa sti ca, daca nu ai nici un cadou de la mine sub brad, in dimineata de Craciun, nu inseamna ca ai fost neascultator, poate i-o fi fost frig sarmanului Mos, si o fi gasit o sticla de tarie si o fi golit-o si acum doarme si el linistit ca ii este cald si bine. Craciun Fericit!

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transforme inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Craciun Fericit!

In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Iisus Hristos sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri. Craciun Fericit!




Articole similare:



__________________________________

Auto Best-top Romania : Lista de top globala Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory